Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och vi ska leva lyckliga



Armbågar, knän
skall vi vagga utan dessa
ingen kan då skada oss
inga armbågar krockar mot våra
skadeglada munnar

bandage om våra huvuden
så vi inte längre kan skrika
utan att se de vi talar med
ingen dömmer oss då


och vi ska leva lyckliga för en gångs skull




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 234 gånger
Publicerad 2006-10-18 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*