Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Studsmattorna har tagit över landet.


Studs

Studsare
på varje gräs

Studsare bland

Löv
Berg
Strand

Studsare hos dej mej

Jag studsar




Fri vers av Voltande hjärta
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-10-18 17:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Voltande hjärta