Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
galengrönsaksgroda och voltande hjärtats msndikt(:


Palla pallar

Pallar inte pallar, pallar som inte pallar
Någon hara skruvat av skruvade ben
Skruvmejseln är borta, och borta kommer inte fram
Brainstorming, storm i min brain, min hjärna
I mitt hjärta med




Fri vers av Voltande hjärta
Läst 784 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-11-19 12:24



Bookmark and Share


  Sandan
mysig text som är invecklad på ett härligt vis!
2007-07-01

  Freya
åh. jag förstår inte så mycket eftersom jag är trött idag men åh vad jag gillar slutet. det känns såhär enkelt, efter några ganska krångliga (bra krångligt!) rader innan. och så blir det så bra. helt helt bra.
2007-05-31

    crapcat
haha... den här är riktigt rolig :) har läst den flera gånger nu, och den blir bara bättre, den muntrar upp! Gillar speciellt:

\"Skruvmejseln är borta, och borta kommer inte fram\"

:D Msn är bra! (om bara min pappa kunde fatta det)
2007-03-28

  ordterroristen
äsch, nu blandade jag ihop i min hjärna och tänkte att det var nån annan som publicerade än kära du. All cred, you guys rock!


/osse.
2007-01-03

  ordterroristen
Nämen! Hur go är du inte, du och dina ordlekar.
Jasså jasså, var galengrönsaksgroda och
voltande hjärtat med och gjorde den, ja då är jag
INTE överraskad. Men du skrev väl du med (eller?)
så du kanske ska nämna att den är skriven med dem.

du är tuff tuff, och det,
det får mig att tänka på tåget
och något annat med räls
ja det är ju darin
och då är det alltså alvedon
som ska in på vågrät 8.

(haha, det gick ju:P)
/Osse.
2007-01-03

    rosentagg
den va bra ^^
gilladebiten "Skruvmejseln är borta, och borta kommer inte fram" jäkligt mkt.
2006-12-20

  andreawolf
nahahaaa! vilken tuff ^^
2006-12-04

  hanziz
oops blev lite snurrig, men den va härlig:P
2006-11-30

    Voltande hjärta
jag veet(: msn är ju riktigt bra för diktskapande.
2006-11-19

  GalenGrönsaksGroda
Wohoo matilda! va grymma vi e XD
2006-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Voltande hjärta