Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörker

med öppna ögon
gick jag in i mörkret

och blev svartsynt




Fri vers av Anders P VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-10-18 19:23



Bookmark and Share


  sol
mörk sanning
varför gör vi så?

för att lära se i mörker,
navigera..

tankar väcks här.
2006-10-18

  Clara-Fina
Tycker mycket om denna dikt som för mej har lite cynism över sig. "Svartsynt" var ett speciellt och förmodligen mycket användbart ord! Härligt skrivet. / Clara-Fina
2006-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP