Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte en enda klok tanke.......


Rena snurren

Tankarna drömmarna önskningarna
vimlar runt i mitt huvud
försöker sortera dem
för att få överblick

Om jag lägger alla tankar i öster
och alla drömmar till väster
medan önskningarna får ligga i norr
så borde det bli lättare
det oförutsägbara lägger jag
i södern

Men själva livet ska levas
med all sorts hänsyn till
både det ena och det andra
man får blanda och ge

Glöm inte kupera, det är viktigt
ta en tanke, blanda med
en ljuvlig dröm
och önska dig ett förverkligande

funkar det inte.......
då får du helt enkelt dra söderut!




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2006-10-18 21:14



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Nu har jag blandat, kuperat och skall spela ut. Det går nog som en dans, när du gett mig strategin!
2006-10-19
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP