Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagar av brustna pilar



ja, du hörde rätt
\"jag älskar din kropp men inte din själ\"
plötsligt gråter tiden
för den förgäves gett
oss en chans



ord dansar ibland
på tåg i katastrof
oooh det går fort nu
BANG!



tåget krockar och orden flyger
vilsna men sanna

..som aldrig förr




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 675 gånger
Publicerad 2006-10-18 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet