Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till en viss person




du behöver inte vara rädd

Du behöver inte vara rädd

För mörkret

för ensamheten

för kärleken

För mig

 

 

 

Var inte rädd

våga öppna den dörr som står stängt

räck mig din hand

och led mig fram till ditt hjärta

 

 Var inte rädd




Fri vers av Nettisch
Läst 403 gånger
Publicerad 2006-10-19 23:48



Bookmark and Share


  Manal
trro många kan känn aigen sig, jag tycker om orden du använder dig av och upplägget.


Men dikten skulle bli bättre utan alla punkter och förkortningen
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch