Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel

Om minnet var en spegel,
ville jag krusa havet.
Välta glömskans brus över tiden,
och vada ut i vredens vita skum.

Först då jag lämnats blind
att endast förnimma,
skulle jag be om stilla vatten.
Se min ångest i ögonen och förlåta.




Fri vers av Sara Boström
Läst 379 gånger
Publicerad 2004-12-02 20:45



Bookmark and Share


  Rachel Roth
spännande, gåtfulla metaforer som också är vackra...och når fram
2004-12-02

    Jesper
...jag gillar dina metaforer!
2004-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström