Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full(i skratt)måne

Månen klättrar ned
från en trädtopp där den hängt
på tork och skrattat.




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 333 gånger
Publicerad 2004-12-02 20:47



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
perspektiv. gött!!
2004-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström