Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är lätt att vara stöddig


skammens rodnad

Som en ilning genom ben och märg

gick orden

du sa då jag inte tyckte som du

som en skammens rodnad

på din kind

ska det bränna då du inser

att det var jag som hade rätt





Fri vers av britt-marie VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2006-10-20 21:23



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ja du det är inte bra att vara för stöddig när man inte har torrt på fötterna...skrattar bäst som skrattar sist**Bra beskrivning!
2006-10-20
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP