Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kamp

Kampen som vi driver
ska en dag vara över
då ska vi se tillbaka
och tänka på smärtan

smärtan vi upplevde
då vi fick beskedet
det var så svårt
så svårt att ta till sig




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2006-10-20 21:27



Bookmark and Share


  stefan.g
Fin text .....Tack för de du delat.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP