Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10666 dagar.

Små urklipp, små fragment av minnen.
Små korta ögonblick av det som skett.
Det är det som blev mitt liv.

Allt det jag gör, alla mina vägval,
varje ord som jag väljer att säga,
det är det som blir mitt liv.




Fri vers av Masken
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-20 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken