Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Numera sover jag lugnt och vaknar med tillförsikt var morgon


Morgonen nalkas

Morgonen nalkas mitt medvetande

och jag blir varse

att jag håller på

att få ytterligare en dag

mörkret drar sig tillbaka

och hela min existens blir

klar över verkligheten

Dagen jagar bort natten

och jag överväldigas,


överväldigas av ytterligare

ett under.




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-10-21 07:49



Bookmark and Share


  The Stargazer
Vilken härligt dikt, en sån som man blir glad och varm av att läsa.
2006-10-21
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP