Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kommer inte undan - och tur är väl det


Om jag blundar riktigt hårt


och skrikande sätter huvudet mellan två kuddar


når verkligheten mig ändå




Bunden vers (Haiku) av britt-marie VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-10-21 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP