Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i förtroende sagt

Vem vet hur det ser ut sedan

efter det som är nu

vem vet vad som skall ske

efter det som redan skett

vem vet vad vi får höra

efter en sanning i förtroende sagd

det händer att det blir löpeldar

som banar sig väg

från den ena till den andra

ändå sades det

berätta inte för någon




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2006-10-21 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP