Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar

från himmeln kan ju ingen komma och ingen hamna
vi är inte begåvade med vingar

ser du inte det komplexa?




Fri vers av Nattfjäril
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-12-04 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril