Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppning

Först rasade taket in,
tyngt av drivan som avvaktat
tigande och vit.

Nu bländar solen
den huskropp som blottats.
Ovana ögon gnuggas i ljuset.

Så stannar stegen och lyssnar
vid tröskeln till en annans livsrum,
där en dörr står öppen och slår.




Fri vers av Sara Boström
Läst 397 gånger
Publicerad 2004-12-04 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström