Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lever kvar i alla mina årstider 4

och du rörde min hand och jag tror inte det va meningen men jag dog ändå
och halsduken som du dolt dina läppar med förr kasades ner så du kunde tända din cigarett
drog in, slappnade av, blåste ut och röken formade kärlek på vinterhimlens alla stjärnor
och du hade dimma i ögonen, jag tror det snöade på oss lite när du såg på mig
små snöflingor som sved som tomtebloss på våra kinder




Fri vers av Madde
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-10-23 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde
Madde