Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulle skriva en sonett till litterära gestaltningen imorron. detta var vad jag åstadkom till en början, den stämmer inte med reglerna, men jag tror jag gillade den ändå, så jag publicerar den här istället.


brinnande ögon

bland himlens många konstiga vägar
finns spår med fotsteg i våra storlekar
ingår i den finaste av kärlekar
trots att vi lever i vinterkalla dagar

där timmarna går ut på att värma händer
tappa ögonfransar för en önskning
jag trodde din blick skulle sluta tindra
men insåg att den kunde tända bränder




Fri vers av Madde
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-11-16 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde
Madde