Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober, igen

oktober ytterliggare en gång
tar månaderna aldrig slut?
och visst minns jag
dina ögon i mina igen
visst minns man

ändå vet du att enda anledningen att jag rörde ditt ansikte så
som då
var att jag ville springa tillbaka för en stund
få känna din hud under mina fingertoppar igen

precis som du
då du tog min hand och sa
att du hade glömt hur mina händer kändes

borde jag bli sårad då, trots ett år sen sist?
men visst känns det fortfarande i dina armar
när du håller om mig och säger
att jag gjorde alla dina sagor sanna
visst känns det,
för eld blir glöd innan den slocknar, det vet du väl?




Fri vers av Madde
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-10-30 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde
Madde