Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bla


kajaltårar

även om du har målat tårar på kinderna
så vet du att jag aldrig brydde mig
för jag visste hela tiden att det bara var
kajal
inte äkta


för när allt du har är ingenting alls
så har du i alla fall mig
det är inte mycket

men det är åtminstone något


du tror du lever när vi möts på lilla torg
och vi dansar tillsammans på isen
som när du har händerna fyllda av kastanjer
och visar mig världen genom våren som bor i dig




Fri vers av Madde
Läst 676 gånger
Publicerad 2006-11-09 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde
Madde