Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mindre bra, men behövde få orden ur mig ^^


bara säg, ingenting

och jag undrar om du tänker
att jag nog borde sluta leta snart
för du vet att det jag söker
står rakt framför mig
och att jag ser det
bara jag fokuserar på var jag sätter fötterna
och jag vet att du vet
att det inte finns tid att leta hela världen runt
när allt du behöver göra är att säga

ingenting alls




Fri vers av Madde
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-10-27 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde
Madde