Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annan idé från början som kanske utförs senare, men ni får denna som den är sålänge.


nu vet jag i alla fall hur det känns

kanske vet vi inte alltid
vart saker och ting för oss

men nu vet jag i alla fall
hur det känns
att bli kysst
av någon vars namn
skriks ut från hjärtat varje kväll

en kyss
medan regnet forsar ner
och lägger sig på varje ögonfrans
för att bli minnen
som kommer leva
för att vi ska kunna titta tillbaks
och kanske drömma oss dit igen

till något av vårt livs bästa ögonblick




Fri vers av Madde
Läst 435 gånger
Publicerad 2006-11-22 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde
Madde