Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livslust <3


köp dig en gitarr och du kan åka ända till himalaya

möt mig borta vid vindmöllan
när alla sångerna slutat sjungas
kyss mig imorgon,
när tårarna har torkat

för det är i dina glädjes stunder
som jag vill ha dig
för när du ler
så lever jag

och det är ju det jag vill för tusan!
jag vill leva
leva tills jag dör

jag vill gå genom livet och minnas alla stunder jag log
alla stunder jag såg dig le
och sen ska jag dö
och hamna i nangijala och nangilima och allt vad det heter
och jag ska le mig genom döden

för jag mår bra nu
och det är det saker och ting handlar om
för har man ett leende på läpparna
eller blåa ögon, och kanske en gitarr
så kan man ta sig precis hur långt som helst




Fri vers av Madde
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-12-27 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde
Madde