Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blöt mjuk pepparkaka

mitt hjärta är ingen pepparkaka
som du kan dela i tre
när du vill ha något
när du ska önska något

OM NÅTT GÅR SNETT NU:

sparar jag de salta regndroppar
som faller ifrån mina egna skyar
och lägger dom i burken för
erfarenhetspoäng och behåller dom

resten av livet




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 743 gånger
Publicerad 2006-10-23 10:48



Bookmark and Share


  brainwashed
JAG ÄLSKAR DEN : o
jätte fint skrivet och laddad på nått sätt.
2006-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet