Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de dödade en man för hans värdecheck

att provspränga kärnvapen





under militärkontroll
stryrd med järnhand




för att vända judogreppet
är det fel?


båda sidor - svin.
men heja inte på den ena
bara för att den har råd med mer
propaganda genom massmedia.




Fri vers av Sebastian VIP
Läst 771 gånger
Publicerad 2006-10-23 11:56



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
hmmm
det är ibland lättare
att tro sig kasta pärlor för svin
än att gå ut i stian och
sätta idén i verket
2007-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian
Sebastian VIP

Mina favoriter
KOMA
Älska aldrig en poet