Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett lärkträd..






Alla träd
i personlig höstdräkt

Tiden har lekt fram
nyanser
som passar var och en



Lärkträdet
ännu iklädd mörkgrönt
får mig att minnas


Med drömmar
möter mitt hjärta
dagens tidiga skymmning










Övriga genrer av Bim
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-23 17:08



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
:) Vemodigt skrivet . . .
fint!!!*applåd*
2008-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim