Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När det är för svårt att säga förlåt


Förlåt mig

Vill gråta och säga förlåt, men det är inte alltid så lätt att att göra

då jag så desperat försöker behålla den lilla sargade stolthet jag inbillar mig att jag har.

Men jag borde väl inse att det redan är kört.

Förstört, och den enda jag kan skylla är mig själv. Mitt dumma jävla förbannade jag.

Men det som gör ondast är inte att jag förstör för mig själv, utan det jag

förstör hos dig.

Förstör för oss.

Förlåt




Fri vers av Lillefot
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-11-12 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillefot