Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva måste upplevas

Stjärnorna lyste fortfarande när du for,
kvar stod jag, lycklig som få.

Upprymd, tillitsfull och helt
tillfredställd lämnar du mig.

En viskning ligger kvar på mina läppar.
Ett enda litet ord,
fyllt av enorm lättnad.

Tack.




Fri vers av Masken
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-10-24 06:16



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Njutningsfull, och mysig känsla denna lämnar.
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Masken
Masken