Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gôtt å krames.

Va gôtt dä skull vaar
te krames nônn gång

män såm tur ä
har ônn ju kudden

å kudden han ä tyst
när ônn vill sôôv

dä ä allri farlitt
att han trätter å hôller på
å tyst ä han på môraan

dä ä att bäst mä kudden
män vesst skull dä va gôtt
te å krames nônn gång.




Fri vers av raggnarr
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-10-24 07:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

raggnarr