Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stearinljus som slocknar

du rörde dig som röken
från ett stearinljus som slocknat av sig själv med tiden
som jag
och din blick var skarp som doften
av färska apelsiner i morgonsolen
och belysningen dämpades när du lämnade rummet
även fast det inte ens finns en strömbrytare här
eller där eller någon annanstans heller
mer som ett stearinljus
som slocknat,
helt av sig själv




Fri vers av Madde
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-10-24 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde
Madde