Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppgiven väntan på hoppets strålar





Tankarna driver mig
ut på öppet vatten
Med stor möda finner jag
ett nytt andetag



Fångad i frågor
sjunker jag
i motströmmens vivlar
till bottenlös förtvivlan.


Dit kan ingen nå mig
Inte ens jag själv
Morgondagen
blir dagens skugga




Övriga genrer av Bim
Läst 224 gånger
Publicerad 2006-10-24 15:03



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Tungt att känna så här vännen*men man får aldrig ge upp...sluta aldrig hoppas**
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Bim