Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterspår

Glider på frusna sjöar, vitt skilt
från mörker.

Gör egna spår, men åker ibland
i andras.

Så har vi alltid färdats, mot nu.
Gnistrande.

Står för första gången helt samlad
intill dig,
inte inför.




Fri vers av Sara Boström
Läst 392 gånger
Publicerad 2004-12-05 10:18



Bookmark and Share


  Myself

2004-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström