Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner ett enormt behov av att uttrycka kärleken till min man


Vi är de rätta för varandra!

Det andas och frid och en ro
kring det vi har tillsammans
hos oss har alltid lyckan velat bo
även om det inte alltid gått som en dans

Vi värnar varandra i vått och torrt
och vill den andre bara väl
när en av oss en dag går bort
så dör nog den andres själ

En smula i taget och bit för bit
så har vi tagit oss ända hit
till ålderdomen och gråa hår
men alltid tillsammans vi står.






Fri vers av britt-marie VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-10-24 20:44



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Härligt med sån varm äkta kärlek*
2006-10-25

  Masken
Rysningar, den kärleken alla strävar efter, fint berättad.
2006-10-24
  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP