Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i morse

vaknade i morse
för att kolla

om jorden
fortfarande snurrade

om mina sinnen
gick att lita på

och om det
fanns något kaffe
kvar i burken




Fri vers av Anders P VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-10-25 08:52



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Kaffe-dikt! Lycka! :-)
2008-10-06

  Anna H
Härlig ögonblicksbild! Finns det kaffe i burken och det inte doftar så är det fel på sinnena ;) Kaffe doftar ju så gott (även om jag inte dricker det...) Fin dikt!
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP