Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

faktum

Jag glömde

     rättfärdigade mitt brott
då min näsa rann
   och febern slet i mig

men faktum kvarstår

  Jag glömde

och inget ursäktar
  ett faktum




Fri vers av Xena
Läst 168 gånger
Publicerad 2006-10-25 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena