Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så är det...

Den söte log

Den sure grinade

Den arge muttrade

medan den glade sjöng...




Fri vers av Xena
Läst 164 gånger
Publicerad 2006-10-25 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Xena