what can I say.. you are what you are.. and I cant help myself
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
what can I say.. you are what you are.. and I cant help myself



more, give me more

och du vet varje gång du kallar mig

mi amora är jag redo att

kasta av mig kläderna och älska dig


och inför dina blickar som tar mig överallt

är jag helt hjälplös,

dina mörkbruna blickar i mina blå



så, mi amore, älska mig då




Fri vers av volatile
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-10-25 18:22



Bookmark and Share


    Ängel i regnet
fruktansvärt vackert!
2006-10-25

  Markattan
Enkelt och kärleksfullt vackert.
Snygg koppling mellan titeln och "mi amora, mi amore".
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile