Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har hänt en del




Adam igår vs Adam idag

Igår tog Adam ett revben för att skapa sig en kvinna. Idag tar Adam en trisslott allt för att rikedom finna. Igår fruktade Adam åskan ty den kunde orsaka ett drömavbrott. Idag fruktar Adam blixten ty den kan orsaka ett strömavbrott. Igår gav sig Adam ut för att jaga för att fylla förråden med mat. Idag väljer han andra metoder t.ex genom att skimma en bankomat. Igår var Adam ett underverk skapad av en allsmäktig Gud. Idag är Adam ett moraliskt vrak jobbar som djävulens sändebud.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-10-25 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver