Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dunkar hjärtat

som ljudet av trasiga skor mot asfalten
dunkar hjärtat
i takt med varje steg
sen ärren på dina armar
börjat forma ord och möjligheter
bokstäver på huden
nån slags tatuering som bleknar
möjligheter som blir dimma i ditt sinne
och din blick blev stark tillsammans med dina läppar som orkade le igen




Fri vers av Madde
Läst 301 gånger
Publicerad 2006-10-25 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madde
Madde