Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Jag saknar dig, och våra minnen..
Allt vi gjorde tillsammans.
Alla skratt, alla tårar.
Då jag ville stanna tiden när jag var tillsammans
Med dig, för jag ville aldrig att det roliga skulle ha ett slut.
Jag saknar den tiden då de alltid bara var jag och du.
Då vi satt och pratade om allting. Som var våran hemlighet,
Som ingen annan skulle få veta.
Då vi sov bredvid varandra. Delade våran glädje och våran sorg.
Jag saknar allt vi hade tillsammans och allt vi gjorde.
Saknar sommaren, då vi cyklade bredvid varandra, sjöng.
Sjöng en sång. Bara du och jag och sommaren.




Fri vers av Marielle
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-10-26 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle