Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är allt och lite till

Hur jag än vrider och vänder på
mina tankar så är du alltid där.
Förstår inte att jag har tänkt på att vara ifrån dig.
Du är min drog, jag klarar mig inte utan dig.
Allt jag vill är att få ha dig i min närhet.
Känna din varma kropp mot min, och höra när
du viskar vackra små ord i mitt öra.
Har jag bara dig, så har jag allt.
saknar dig och din kärlek så fort jag är utan dig.
Du är allt, och lite till !
Älskling, stanna hos mig för alltid.




Fri vers av Marielle
Läst 564 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-26 19:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärleken har landat och börjat rota sig.
Att vara "lite till" är bästa betyget.
2022-12-15

    stellaa
jag känner precis som du, har fångat mina ord :) hur fint skrivet som helst, kan dom underbara inte bara stanna så där nära intill som du beskriver?
2007-09-23

  habibi_xx_love
Gud vilken mysig dikt! Man blir liksom varm om armarna när man läser den! Precis vad jag behöver här ute i höstkylan.
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle