Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta av glas,

Jag har ett hjärta som är så skört.
Ett hjärta som är gjort av glas.

Så snälla, lek inte med det.
Som ni leker med hela mig.
Alla dessa ord som kommer ur era munnar
och in i mina öron. De orden går rakt in i mitt hjärta.

Det hjärtat som är så skört,
det hjärtat som är gjort av glas.

Det är bra att säga vad man tycker, visst!
men inte i alla lägen.
Ibland är det bara bäst att stänga igen
sin lilla mun, och bara vandra där ifrån.

Ibland förstår jag inte hur vissa tänker.
Att man orkar leva med hur man själv beteer sig.
Men det är väll upp till var och en, skulle jag tro.

Men innerste inne tror jag alla bär på ett hjärta av glas.
så skört.




Fri vers av Marielle
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-25 17:54



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
ja de har du nog rätt i,
att vi alla har ett hjärta av glas.
I allafalli bland.
2008-03-13

  Josef Ahl
Snyggt! :)
2008-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle