Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför,

Allt bara hände så plötsligt.
och jag hatar när det blir så här.
Jag hatar mig själv.
Men varför reagerar mitt hjärta?
varför styr min kropp?

Jag vill ta över, jag vill bestämma över mig själv.
Men det går inte. Något strävar i mot.
Du har någon dragningskraft.
Precis som alla andra, de andra gångerna.

Du har något som inte alla andra har.
jag vill finna var det är, hitta den rätta vägen.
Så låt mig få känna, låt mig få prata.
För du har något speciellt,





Varför?




Fri vers av Marielle
Läst 488 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-16 18:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
\"emot\"
2008-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Marielle
Marielle