Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattbekymmer...



När jag stiger ut ur duschen
Rent hår
Svarta ringar under ögonen
Jag sträcker på mig
Skjuter rygg som en katt
Gäspar stort

När jag stiger ur duschen
Är jag avslappnad
Men när jag sedan drar på pyjamasen
Lägger mig i sängen
Så spänns alla mina muskler
Tänk om någon dör under natten...

När jag stiger ut ur duschen
Är jag avslappnad
När jag ska sova
Är jag rädd
Mitt lugn ligger i vatten





Prosa (Prosapoesi) av Islandir
Läst 629 gånger
Publicerad 2006-10-26 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Islandir
Islandir