Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita tankar


Så verkligt strålar solen på vita bergstoppar
dit du tog mig

i stunder av varse


En viskande vind
formade ljudlösa tankar

om återförening


Där tankar som flytt
där uppe, högt

inunder en mästrande himmel




Fri vers av Sway
Läst 285 gånger
Publicerad 2006-10-26 22:45



Bookmark and Share


  Labra lege
Du skriver verkligen vackert min vän...
2006-12-08

  Missi VIP
vacker poesi, man vill bara dit!
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Sway
Sway