Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till \"min\" ärkeängel...


Förtröstan


Varför valde du en pensel
Varför målar du världen vit
Du känner din stora styrka
Vad var det som förde dig hit

Vet du om att du väger
Många själar i din hand
Vet du hur det känns
När jag gungar i din famn

Vet du hur sanna dina ögon är
Vet du att jag ser in i dem nu
Varför har du valt ditt yrke
Det vet jag men vet du...

Överallt du far omkring
hjälper allt och alla
Jag räcker dig min lilla hand
Låter dig aldrig falla

Var hos mig inatt igen
Låt oss drömma och fly
Du är svärdets ängel
Men ditt hjärta är tungt som bly

Men jag vet hur man gör
för att åter tända upp ditt ljus
Håll mig bara hårt i natt
Låt oss bygga ett nytt hus

Jag tror på dig...













Fri vers av Carola Jeryd
Läst 617 gånger
Publicerad 2006-10-27 04:07



Bookmark and Share


    Saulus
Passion!
2007-12-01

  TiVa
"Vet du om att du väger
Många själar i din hand"

*rakt i hjärtat*

bokmärker, naturligtvis...
2006-11-28

  Eline.P
En mycket vacker text som verkligen ger den förtröstan du har som rubrik.
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för