Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På vems sida står jag





I kroppen rasar
sjukdomens krig
I själen
ett annat


Likt en uttröttad soldat
skjuter jag
på allt i min närhet




Övriga genrer av Bim
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-10-27 14:15



Bookmark and Share


  Herr Morris
Likt blomman
skjuter du
skott

som blommar

2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Bim