Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är en tjej jag gilar


Emuula

Jag gillar dig...
Du hatar mig...
Varför...
Vad gjorde jag för fel...
Jag ville bara lära känna dig...
Men du började hata mig...
Säg mig vad jag gjorde för fel...
Vad gjorde jag som fick dig att hata mig...
Jag ville ju bara bli din vän...
Du har ingen anledning att hata mig...
så varför hatar du mig...
jag skulle aldrig kunna hata dig...
Inte för något du säger...
Varför började du hata mig...
Jag ville ju bara ha en vän...
jag ville ju bara bli din vän...
jag hoppades på att du ville bli min...


Jag skrev den här dikten till dig...
För att du skulle förstå...
att jag fortfarande vill bli din vän...




Fri vers av Raven X
Läst 417 gånger
Publicerad 2006-10-27 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Raven X
Raven X