Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räkna inte ut honom än

Du ska vara säker på detta

att ännu så kan han sätta

både hög och låg på plats

Det var både spe och spott

som kom på hans simpla lott

Fast han vill varenda en gott

En prövning kan bli till en styrka

och omvandlas till energi

och vi kämpar tillsammans vi.




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-10-27 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP